Czysta spółka 2018 na sprzedaż

Wiele osób decyduje się na zakup gotowej spółki. Tym sposobem chcą pominąć niedogodności związane z tradycyjną rejestracją spółki, która przez wszelkie formalności trwa nawet kilka tygodni. Kupując gotową spółkę przedsiębiorca musi tylko złożyć podpis na umowie spółki sporządzonej w formie aktu notarialnego. Jednostka taka przeszła niezbędną ewidencję, a więc dysponuje numerami NIP, KRS i REGON, kapitałem zakładowym oraz pełną dokumentacją.

Czysta spółka 2018 na sprzedaż to oferta naszej firmy. Czym wyróżnia się spośród innych? Prócz pełnej rejestracji, która oczywiście przeszła spółka taka posiada całkowicie czystą historię gospodarczą. Oznacza to, że nigdy nie prowadziła pod sobą żadnej działalności, a więc jej zakup jest w pełni bezpieczny. Kwestia ta jest niezwykle istotna, ponieważ na rynku nie brakuje ofert, w ramach których przedsiębiorcy proponują zakup spółek w rzeczywistości obarczonych ukrytymi zadłużeniami.

Chcesz poznać szczegóły naszej oferty? Koniecznie skontaktuj się z naszymi konsultantami i poznaj szczegóły.