Czysta spółka z o.o. z 2018

Zastanawiasz się nad założeniem własnej firmy? Liczysz na spore obroty? Załóż spółkę z ograniczoną odpowiedzialnością!

Spółka z o.o. to spółka kapitałowa, której charakterystyka sprawia, że jest to narzędzie idealne do poprowadzenia pod sobą firmy, obracającej dużymi środkami finansowymi. Co więcej, cel jej prowadzenia jest dowolny, a utworzyć ją może niemal każdy, za wyjątkiem innej jednoosobowej spółki z o.o. Ogromnym udogodnieniem jeżeli chodzi o ten podmiot jest również ograniczona odpowiedzialność wspólników za zobowiązania zaciągane przez spółkę. Cecha ta przede wszystkim zabezpiecza prywatne mienie wspólników w razie problemów finansowych spółki.

Tradycyjna rejestracja spółki z o.o. niestety jest niezwykle problematyczna i czasochłonna. Na szczęście niedogodności te można w bardzo łatwy sposób zminimalizować. Szansę na to daje zakup gotowej spółki, czyli takiej która przeszła już pełną rejestrację, a więc jest gotowa aby natychmiast rozpocząć prowadzenie pod sobą firmy.

W ofercie naszej firmy dostępna jest czysta spółka z o.o. z 2018 roku. Jest to podmiot gotowy by poprowadzić działalność, dysponujący czystą historia gospodarczą, a więc pozwalający na rozpoczęcie swojej działalność od zera.