Czyste spółki z o.o. z 2019 na sprzedaż

Czyste spółki z o.o. z 2019 roku na sprzedaż, to profesjonalna oferta naszej firmy, która ma za zadanie pomóc przedsiębiorcom, którzy dopiero rozpoczynają swoją przygodę z prowadzeniem własnego biznesu.

Zakup gotowej spółki to dobre rozwiązanie dla osób, które chcą w krótkim czasie zacząć prowadzić własny biznes. Pominięcie formalności rejestracji sprawia, że nabywca spółki z ograniczoną odpowiedzialnością ma możliwość wejścia na rynek w jeden dzień, bez niepotrzebnego tracenia czasu na przygotowanie dokumentów i dostarczeniu ich do odpowiednich urzędów.

Podmioty gospodarcze, które oferuje nasza firma posiadają nadane numery identyfikacyjne (NIP, REGON, KRS oraz opcjonalnie VAT lub/i VAT-UE), profesjonalnie przygotowaną umowę spółki, a także minimalny kapitał zakładowy wynoszący 5 tysięcy złotych.

W naszej ofercie posiadamy zarówno czyste spółki z o.o. z 2019 na sprzedaż, jak i spółki stażowe.

Zapraszamy do kontaktu. Nasi eksperci odpowiedzą na każde Twoje pytanie i pomogą rozwiązać każdy problem.