Czyste spółki z Warszawy

Problematyczna rejestracja spółki w Polsce sprawia, że wielu potencjalnych przedsiębiorców rezygnuje z założenia swojej firmy. Jeśli Ciebie też przeraża długa i skomplikowana rejestracja spółki nie niszcz swoich planów i kup gotową spółkę!

Nasza firma oferuje gotowe, czyste spółki z Warszawy. Oferujemy spółki, które przeszły już pełną rejestrację, tak więc nowy właściciel może niemal natychmiast rozpocząć prowadzenie pod nimi działalności gospodarczej. Gotowe spółki dysponują numerami NIP, KRS i REGON oraz opcjonalnie VAT i VAT-EU, a także kapitałem zakładowym, umową oraz kompletną dokumentacją.

Nasze podmioty nigdy wcześniej nie prowadziły pod sobą działalności dzięki czemu posiadają całkowicie czystą historię gospodarczą. Jest to kluczowe, gdyż dzięki temu otrzymujesz pewność, że spółka nie posiada ukrytych zadłużeń, które mogą znacznie osłabić pozycję spółki jeszcze zanim rozpocznie swoją aktywność na rynku. Co więcej, nasze spółki zostały zarejestrowane z stolicy Polski, dzięki czemu zostaną obdarzone ogromnym zaufaniem w otoczeniu biznesowym.