Elektroniczna aktualizacja danych w KRS 2019

Przedsiębiorca prowadzący przedsiębiorstwo na rynku w postaci spółki, niezależnie do wybranej wcześniej formy prawnej, zobowiązany jest do aktualizacji danych znajdujących się w rejestrze KRS. Na skutek prowadzenia działalności, wystąpienia różnych zdarzeń prawnych, wiele danych objętych obowiązkiem wpisu może ulec zmianie, które przedsiębiorca jest zobligowany zgłosić do właściwego rejestru.

Doskonale zdajemy sobie sprawę z tego, że wielu właścicieli podmiotów funkcjonujących na rynku w formie spółki nie ma czasu na dokonanie aktualizacji wpisu. Z tego powodu przygotowaliśmy specjalną ofertę „elektroniczna aktualizacja danych w KRS 2019”, która umożliwia bezpiecznie wypełnienie obowiązku zachowania rzeczywistych i prawdziwych informacji o firmie w KRS.

Przedsiębiorcy nawiązujący współpracę z naszym biurem mogą mieć pewność, że wszystkie formalności zostaną dopełnione zgodnie z obowiązującym prawem. Pomożemy zachować bezpieczeństwo firmy na rynku oraz pozyskać zaufanie osób decydujących się na współpracę z firmą Klienta.