Gotowa spółka 2018 na sprzedaż

Gotowa spółka z ograniczoną odpowiedzialnością to w pełni przygotowany podmiot do podjęcia się prowadzenia działalności. Osoby zdecydowane na jej zakup umożliwiają sobie prowadzenie firmy w jeden dzień bez konieczności załatwiania zbędnych formalności. Spółka przeszła całą procedurę rejestracji, co pozwala pominąć urzędowe kwestie oraz bieganie po urzędach w celu pozyskania odpowiednich dokumentów.

Coraz więcej osób wybiera zakup spółki, ponieważ pozwala w krótkim czasie wejść na rynek z ofertą świadczonych usług. Zakupiony podmiot posiada całą dokumentację (NIP, REGON, KRS oraz często szeroki zakres PKD). Istotne jest jednak to, aby nabywca sprawdził od kogo kupuje spółkę. Osoby chcące osiągnąć sukces powinny bezpiecznie otworzyć swoją firmę. Warto sprawdzić czy spółka posiada czystą historię gospodarczą. Pozwoli to uchronić przyszłego przedsiębiorcę od spłaty długów po poprzednim właścicielu.

Gotowa spółka 2018 na sprzedaż oferowana przez nasze biuro posiada całą dokumentację oraz czystą historię. Celem rejestracji spółki była ich sprzedaż, więc podmioty nie były prowadzone. Zapraszamy do kontaktu. Przedstawimy szczegóły dotyczące współpracy oraz dostępnych w ofercie spółek.