Gotowa spółka 2018

Zakup gotowych spółek z każdym rokiem staje się coraz bardziej popularny. W związku z tym większość osób, decydujących się na otworzenie własnego przedsiębiorstwa postanawia pominąć kłopotliwą rejestrację i kupić gotową spółkę.

Gotowa spółka jest pełnoprawnym podmiotem gospodarczym, który przeszedł już pełną rejestrację. Jest zatem wyposażony w numery NIP, KRS, REGON oraz opcjonalnie VAT, które potwierdzają pozyskanie wpisów do należytych instytucji. Dysponuje również kompletną dokumentacją, kapitałem zakładowym oraz umową sporządzona w formie aktu notarialnego. To właśnie podpisanie tego dokumentu będzie stanowiło jeden z nielicznych obowiązków przyszłego właściciela.

Nasza firma oferuje sprzedaż podmiotów gospodarczych zarejestrowanych w roku 2018. Gotowa spółka 2018 to przede wszystkim gwarancja bezpieczeństwa. Oznacza to, że spółka nie prowadziła pod sobą działalności. Tym samym ma czystą historię gospodarczą, bez zadłużeń oraz nieprzychylnych opinii.

Jesteś zainteresowany kupnem? Chcesz poznać szczegóły? Zadzwoń do nas już dziś!