Gotowe firmy z siedzibą w Warszawie

Osoby, które decydują się na założenie własnej firmy, bardzo szybko przekonują się o tym, jak bardzo problematyczna jest samodzielna rejestracja takiego podmiotu gospodarczego. Prócz licznych formalności, z którymi należy się zmierzyć, a co najważniejsze – przygotować je bezbłędnie, ważne jest to, że proces taki trwa nawet kilka tygodni.

Istnieje jednak sposób na to, aby pominąć niedogodności związane z rejestracją spółki, a mianowicie mowa o zakupie już gotowej spółki. Jest to najlepszy sposób na to, aby z dnia na dzień móc rozpocząć prowadzenie własnego podmiotu gospodarczego, który jest już odpowiednio przygotowany do funkcjonowania na rynku.

W ofercie naszej firmy znajdują się właśnie gotowe firmy z siedzibą w Warszawie na sprzedaż. Swoim Klientom zapewniamy spółki, które uprzednio zostały już wpisane do odpowiednich urzędów, co skutkowało nadaniem im numerów takich, jak np. NIP, KRS, REGON. Dodatkowo spółki te są wyposażone w kapitał zakładowy, a także sporządzoną umowę, której podpisanie będzie obowiązkiem już nowego właściciela.