Gotowe spółki 2017 Warszawa

Początkujący przedsiębiorca bardzo często staje przed problemem jakim są fundusze na rozwój firmy. Niestety nowo powstałe jednostki nie posiadają zbyt dużej zdolności kredytowej stąd też raczej nie zostaną im przyznane środki w formie kredytu bądź dotacji unijnej. Jeżeli i Ty jesteś w podobnej sytuacji, serdecznie zapraszamy do kontaktu z naszą firmą.

W naszej ofercie odnajdziesz gotowe spółki 2017 Warszawa. Oferujemy nowe spółki z rocznym stażem. Jednostki takie mają znacznie większe szanse na pozyskanie wsparcia finansowego. Ich dwunastomiesięczna aktywność na rynku miała jednak tylko bierny charakter, co znaczy, że nie prowadziła nigdy pod sobą żadnej działalności. Jej nabycie jest zatem w pełni bezpieczne. Ponadto nasze jednostki zostały zarejestrowane w stolicy przez co są obdarzone sporą wiarygodnością przez otoczenie biznesowe, a więc o wiele chętniej zwrócą się do niej zarówno odbiorcy jej usług, jak i firmy zainteresowane programem partnerskim.

Zadzwoń do nas nawet dziś! Nasi konsultanci omówią wszelkie szczegóły, jak również odpowiedzą na wszelkie pytania z tego zakresu.