Gotowe spółki 2019 na sprzedaż

Samodzielne założenie spółki z ograniczoną odpowiedzialnością jest długie i bardzo problematyczne w związku z tym nowi przedsiębiorcy zamiast samodzielnie zająć się rejestracją postanawiają kupić gotową jednostkę.

Czysta spółka to podmiot gospodarczy, który przeszedł już pełną rejestrację, czyli posiada wszystkie numery identyfikacyjne NIP, REGON i KRS, minimalny kapitał zakładowy w wysokości 5.000 złotych, a także umowę sporządzoną w formie aktu notarialnego.

Decydując się na zakup spółki z o.o. w zaledwie 24 godziny stajemy się właścicielami nowo powstałego przedsiębiorstwa. Proces ten jest bardzo wygodny, gdyż nie wymaga od przedsiębiorcy samodzielnego wypełniania stosu dokumentów. Wszystkimi formalnościami zajmują się eksperci, a jedynym zadaniem jakie należy do przedsiębiorcy to wybór działalności, którą chce się zajmować.

Serdecznie zapraszamy do kontaktu z naszą firmą, która od lat zajmuje się rejestracją i sprzedażą czystych podmiotów gospodarczych. Oferujemy gotowe spółki 2019 na sprzedaż, a także spółki stażowe.