Gotowe spolki zoo

Czym są gotowe spolki zoo? To ogromna szansa dla osób chcących otworzyć firmę w jeden dzień. Zakup gotowego podmiotu pozwala pominąć całą procedurę rejestracji spółki, co znacznie przyspiesza czas wejścia na rynek. Wielu przyszłym przedsiębiorcom zależy na tym, aby w jak najkrótszym czasie wejść na rynek z usługami swojej firmy. My oferujemy kompleksową pomoc w realizacji tego celu w postaci sprzedaży spółek z ograniczoną odpowiedzialnością.

Czy zakup spółki jest bezpiecznym rozwiązaniem? Gotowe spolki zoo to w pełni przygotowane podmioty do prowadzenia firmy. Posiadają kompletną dokumentację rejestracyjną (szeroki zakres PKD, numer NIP, REGON oraz wpis do Krajowego Rejestru Sądowego). Nasze biuro oferuje spółki z czystą historią, co daje nabywcy pewność, że spółka nie jest zadłużona ani nie jest powiązana żadnymi umowami. Zakup spółki w naszym biurze to bezpieczne rozwiązanie, ponieważ „czystość” spółki poświadczamy notarialnie.

Zapraszamy do kontaktu z naszym biurem wszystkich, którzy chcą rozpocząć prowadzenie własnego biznesu.