Kupię spółkę z o.o. z 2018

Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością jest spółką kapitałową, która jest najczęściej wybieraną formą prawną prowadzenia działalności gospodarczej na terenie naszego kraju. Osoby decydujące się na założenie spółki z o.o. muszą jednak liczyć się z długą i problematyczną rejestracją. Większość przedsiębiorców ze względu na te niedogodności decyduje się na zakup gotowej jednostki, czyli spółki, która przeszła już pełną ewidencję. Tym samym jest ona już gotowa do tego by od razu poprowadzić pod sobą działalność. Dysponuje numerem NIP, KRS i REGON, kapitałem zakładowym oraz umową sporządzoną w formie aktu notarialnego.

Widząc ilość ogłoszeń zatytułowanych “kupię spółkę z o.o. z 2018 roku” postanowiliśmy wyjść naprzeciw potrzebom ich nabywców. Oferujemy sprzedaż gotowych spółek z ograniczoną odpowiedzialnością zarejestrowanych w bieżącym roku. Zapewniamy zupełnie nowe, czyste spółki w pełni przygotowane by natychmiast poprowadzić pod sobą działalność. Zainteresowała Cię nasza oferta? Zadzwoń nawet dziś i poznaj wszelkie szczegóły.