Kupno istniejącej spółki z o.o.

Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością jest chętnie wybierana w Polsce do prowadzenia działalności gospodarczej. Dobrym rozwiązaniem dla osób, które nie chcą samodzielnie rejestrować spółki jest kupno istniejącej spółki z o.o., która nigdy nie prowadziła działalności. Zakup czystej spółki z ograniczoną odpowiedzialnością jest całkowicie bezpieczną transakcją. Kupno istniejącej spółki z o.o. oraz wszystkie formalności z nią związane trwają maksymalnie kilka dni, dzięki czemu w bardzo krótkim czasie można rozpocząć prowadzenie własnej działalności gospodarczej.

Prowadzenie spółki z ograniczoną odpowiedzialnością jest bardzo korzystne dla jej właściciela. Wspólnicy w spółce z o.o. posiadają ograniczoną odpowiedzialność za jej zobowiązania, jednak zobowiązani są do wniesienia wkładów na pokrycie kapitału zakładowego.

Interesuje Cię kupno istniejącej spółki z o.o.? Skontaktuj się z nami i poznaj naszą ofertę. Sprzedajemy spółki z ograniczoną odpowiedzialnością na terenie całej Polski. Zapraszamy do współpracy.