Kupno spółki z o.o. z 2019 roku

Wielu przedsiębiorców zamiast męczyć się z samodzielną rejestracją spółki z ograniczoną odpowiedzialnością wybiera zakup czystego podmiotu gospodarczego przygotowanego do samodzielnego rozpoczęcia działalności na rynku. Jednostki, które oferujemy posiadają nadane numery NIP, REGON oraz KRS. Na życzenie Klienta jesteśmy w stanie również zarejestrować spółkę jako podatnika VAT. Dodatkowo dysponują one umową spółki z o.o. oraz minimalnym kapitałem zakładowym w wysokości 5000 złotych.

Wychodzimy naprzeciw naszym Klientom. Poza sprzedażą gotowych spółek oferujemy możliwość zlecenia nam jej założenia według dokładnych wytycznych Klienta. Gwarantujemy profesjonalną pomoc naszych doradców w zakresie wybrania spółki i dopasowania jej do potrzeb Klienta. Posiadamy wszelkie niezbędne dokumenty potrzebne przy procesie sprzedaży spółki. Poza tym oferujemy również szereg dodatkowych usług, dzięki którym prowadzenie spółki będzie dużo łatwiejsze.

Zapraszamy do kontaktu w celu wyjaśnienia niezrozumiałych kwestii i poznania szczegółów oferty.