Nowe spółki na sprzedaż

Nowe spółki na sprzedaż to rozwiązanie skierowane dla osób, które cenią sobie czas i wygodę oraz nie chcą spędzać godzin na czytaniu przepisów i ustaw.

Spółka jest podmiotem prawnym, więc wymaga przed jej ustanowieniem spełnienia paru etapów i deklaracji, które stanowić będą ogół praw i obowiązków danej jednostki gospodarczej. Tak więc, ponieważ rejestracja wymaga dopełnienia formalności, to wszelkie sporządzone dokumenty muszą posiadać wiarygodną, bezbłędną treść, która będzie zgodna z Kodeksem Spółek.

Przejście przez całą procedurę wymaga wiedzy i cierpliwości – czy istnieje więc rozwiązanie, które pozwala ominąć dokumentacje i oczekiwanie na wpisy? Tak, zakup gotowej spółki. Przedsiębiorstwa utworzone w celu dalszej odsprzedaży wyposażone są w numery identyfikacyjne, wpis do KRS i VAT, szeroki zakres kodów PKD oraz opłacony minimalny kapitał zakładowy. Nabywając podmiot gospodarczy już w dniu transakcji klient staje się pełnoprawnym właścicielem. Umożliwienie wejście na rynek w krótkim czasie z pomocą ekspertów to gwarancja pewności, a także bezpiecznej i szybkiej procedury.