Oferta e-biura

Wirtualne biuro to opcja, z której korzysta coraz większa liczba przedsiębiorców. Większość z nich decyduje się na skorzystanie z tego rozwiązania, ponieważ zależy im na prestiżowym adresie dla swojej firmy.

Oferta e-biura różni się w zależności od firmy, z której usług chcemy korzystać oraz pakietu, na który się zdecydujemy. W większości ofert podstawową usługą oferowaną przedsiębiorcom jest udostępnienie adresu, pod którym mogą oni zarejestrować swoją spółkę, dzięki czemu zyskują prestiżową lokalizację do kontaktów z Klientami i do celów marketingowych. Jeśli korzystają oni z profesjonalnego wirtualnego biura zyskują również kompleksową obsługę sekretariatu, w której zawiera się obsługa korespondencji i telefonów. Oferta e-biura zawiera często także możliwość wynajęcia „biurka na godziny”, czyli miejsca do pracy oraz sali konferencyjnej, w których Klienci mogą organizować zebrania zarządu, szkolenia czy spotkana biznesowe.

Jeżeli chcieliby Państwo sprawdzić jak wygląda oferta e-biura w naszej formie nasi konsultanci czekają na Państwa mail lub telefon.