Oferta gotowych spółek na sprzedaż w Warszawie

Oferta gotowych spółek na sprzedaż w Warszawie to możliwość zakupu podmiotu w pełni przygotowanego do natychmiastowego podjęcia działalności gospodarczej. Spółki z o.o. dostępne w sprzedaży posiadają NIP, REGON, KRS. Niektóre z oferowanych spółek posiadają również zgłoszenie do VAT.

Nasze spółki posiadają czystą historię handlową oraz księgową. Pragniemy podkreślić, że podmioty nigdy nie prowadziły działalności ani nie zatrudniały pracowników. Brak zadłużenia potwierdzamy notarialnie na życzenie Klienta. Doskonale wiemy o tym, że przyszli przedsiębiorcy stawiają przede wszystkim na bezpieczeństwo. Z tego powodu dokładamy wszelkich starań, aby współpraca z nami cechowała się zaufaniem oraz profesjonalizmem.

Każda z oferowanych spółek posiada szeroki zakres PKD. To ogromny atut podmiotów, ponieważ przedsiębiorca ma możliwość dopasowania spółki odpowiednio do planowanej specyfiki firmy.

Przyszli właściciele firm decydując się na współpracę z naszym biurem oszczędzają czas oraz pieniądze. To bardzo ważne, kiedy przedsiębiorca chce bezpiecznie wejść na rynek ze swoją ofertą. Zapraszamy do nawiązania współpracy z naszym biurem, które od wielu lat świadczy solidną pomoc dla przedsiębiorców.