Oferta spółek gotowych na sprzedaż

Często osoby decydujące się na własny biznes nie zdają sobie sprawy z tego jak bardzo mogą usprawnić proces wejścia na rynek. O czym mowa? O gotowych spółkach, które pozwalają prowadzić biznes już następnego dnia po zakupie podmiotu.

Na rynku dostępnych jest wiele ofert sprzedaży spółek. Czy z każdej warto skorzystać? Zdecydowanie nie, ponieważ niektóre spółki posiadają obroty, które mogą wiązać się z zadłużeniem spółki. Żaden przedsiębiorca nie chce wchodzić na rynek z zadłużoną firmą, ponieważ to zmniejsza szanse na osiągnięcie sukcesu. Na jakie spółki warto zwrócić uwagę? Bezpiecznym rozwiązaniem jest zakup spółki z czystą historią gospodarczą, czyli nieposiadających obrotów. Takie spółki posiadają kompletną dokumentację rejestracyjną (NIP, REGON, wpis do KRS, szeroki zakres PKD).

Przygotowana przez nas oferta spółek gotowych na sprzedaż zawiera zarówno spółki „stażowe” jak i „świeże”. Daje to Klientom szeroki wybór spółek spełniających oczekiwania nawet najbardziej wymagających Klientów. Oferujemy spółki bez obrotów, czyli bezpieczne podmioty umożliwiające szybkie wejście na rynek.

Zapraszamy do kontaktu z naszym biurem w celu zapoznania się ze szczegółami oferty!