Oferta spółek z o.o. gotowych na sprzedaż

Zamiast tracić czas na przeprowadzanie procedury rejestracji spółki przedsiębiorcy mają możliwość dokonania jej zakupu, który pozwoli im bezzwłocznie podjąć aktywną działalność i rozpocząć prowadzenie własnej firmy.

Oferta spółek z o.o. gotowych na sprzedaż zazwyczaj dotyczy podmiotów, które zostały w pełni zarejestrowane – posiadając numery NIP, KRS, REGON i opcjonalnie VAT i VAT UE. Zostały one założone w celu odsprzedaży, nie prowadziły więc działalności, a co za tym idzie nie mają żadnych ukrytych zobowiązań ani co ważniejsze, nie są zadłużone. Oferta spółek z o.o. gotowych na sprzedaż może dotyczyć podmiotów o różnym stażu na rynku, które są oczywiście droższe z uwagi na dodatkowe korzyści jakie przynoszą swoim nabywcom.

Ceny spółek z o.o. na sprzedaż są zróżnicowane, a kształtuje je staż oferowanych podmiotów, fakty czy posiadają dodatkowe licencje, koncesje i pozwolenia oraz cena jaką firma nalicza sobie za założenie podmiotu i za przygotowanie procedury sprzedaży.