Pomoc przy rejestrowaniu spółki z o.o. online

Tradycyjna rejestracja spółki z ograniczoną odpowiedzialnością niestety jest długa i problematyczna. Wiąże się z koniecznością uzupełnienia licznych wniosków i formularzy oraz złożeniem tych dokumentów do wymaganych instytucji. Przez formalności te tradycyjne założenie spółki zajmuje 3,4 tygodnie, a w skrajnych przypadkach nawet parę miesięcy.
Na szczęście trudności związane z rejestracją można w znacznym stopniu zniwelować rejestrując spółkę online.

E-rejestracja dostępna jest dzięki specjalnej platformie rejestracyjne zamieszczonej na stronie Ministerstwa Sprawiedliwości. Wystarczy, że uzupełnisz formularz ewidencyjny wymaganymi danymi. Program samodzielnie wygeneruje wymagane dokumenty i przekaże do odpowiednich instytucji. Rejestracja za pomocą systemu teleinformatycznego zajmuje zaledwie jedną dobę.

Nasza firma oferuje pomoc przy rejestrowaniu spółki z o.o. online. Jeżeli nie wiesz w jaki sposób dopełnić wszystkich formalności serdecznie zapraszamy do kontaktu, nasi przedstawiciele omówią wszelkie szczegóły.