Pomoc przy zakładaniu spółki z o.o. przez internet

Tradycyjna rejestracja spółki z ograniczoną odpowiedzialnością sprawia ogromne trudności przedsiębiorcom. Wymaga bowiem od nich uzupełnienia licznych wniosków i formularzy oraz odwiedzenia szeregu instytucji. Przez formalności te utworzenie spółki z o.o. zajmuje przeciętnie kilka tygodni.
Kilka lat temu na stronie Ministerstwa Sprawiedliwości zamieszczona została jednak platforma rejestracyjna w ramach której potencjalni przedsiębiorcy mogą zarejestrować swoją spółkę online. Ważne jednak, że nie każda spółka może zostać zarejestrowana przez Internet. Uprawniona jest do tego wyłącznie część form prawnych.

E-rejestracja zajmuje zaledwie jedną dobę. Co więcej umowa spółki sporządzana jest na podstawie wzorca umowy w związku z czym ograniczane są również koszty notarialne.

Nasza firma oferuje pomoc przy zakładaniu spółki z o.o. przez Internet. Jeżeli masz jakieś wątpliwości w przeprowadzeniu tego procesu serdecznie zapraszamy do kontaktu z naszymi przedstawicielami.