Pomoc w rejestrowaniu spółki online

Tradycyjna rejestracja spółek w Polsce jest procesem długim i skomplikowanym. Z tego względu wielu potencjalnych przedsiębiorców szuka sposobu, który pozwoli im pominąć niedogodności związane z ewidencją spółki. Jednym ze sposobów na to jest rejestracja spółki online.

Na stronie Ministerstwa Sprawiedliwości dostępna jest platforma rejestracyjna. Dzięki niej wprowadzając do formularzy odpowiednie dane możemy już w zaledwie 24 godziny założyć spółkę, pod którą możemy natychmiast poprowadzić działalność na rynku. Warto jednak podkreślić, że za pomocą Internetu możemy zarejestrować wyłącznie wybrane formy prawne, m.in. spółkę z ograniczoną odpowiedzialnością, spółkę jawną oraz spółkę komandytową.

Jeżeli nie jesteś pewien jak przebrnąć przez formalności ewidencyjne spółki serdecznie zapraszamy do kontaktu z naszymi przedstawicielami. Oferujemy pomoc w rejestrowaniu spółki online. Korzystając z naszych usług szybko i bezpiecznie rozpoczniesz swoją działalność na rynku.

Koniecznie zadzwoń i poznaj szczegóły naszej oferty.