Procedura rejestracji firmy

Procedura rejestracji firmy rozpoczyna się od złożenia wniosku przez osobę fizyczną do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej. Czy każdy przedsiębiorca zobowiązany jest do samodzielnej rejestracji firmy? Nie jest to obowiązkiem osób chcących prowadzić swój biznes. Mogą oni zlecić założenie firmy osobom posiadającym doświadczenie w zakładaniu firm.

Proces rejestracji spółki wiążę się z wieloma formalnościami, które muszą zostać załatwione w odpowiednim terminie, aby procedura założenia firmy przebiegła w sposób bezproblemowy. Każdy pojawiający się kłopot może znacznie wydłużyć czas wejścia na rynek. Z tego powodu oferujemy naszą pomoc w przeprowadzeniu procesu rejestracji spółki. Załatwimy wszystkie urzędowe sprawy oraz pomożemy wybrać najkorzystniejszy wariant opodatkowania.

Oprócz założenia spółki oferujemy również usługi doradcze z zakresu księgowości, podatków oraz prawa. Gwarantujemy profesjonalne podejście do Klienta, co pozwala mu prowadzić biznes już kilka dni po nawiązaniu współpracy.