Przeprowadzenie rejestracji spółki z oo Warszawa

Decydując się na założenie spółki z ograniczoną odpowiedzialnością warto zadbać, aby rejestracja tej jednostki została przeprowadzona w dużym i znanym mieście. W ten sposób znacznie zwiększymy wiarygodność swojej firmy na rynku, a wraz z tym szanse na pozyskanie Klientów i kontrahentów.

Przeprowadzenie rejestracji spółki z oo Warszawa to zdecydowanie najlepsze rozwiązanie. Niestety tradycyjna rejestracja jest długa i skomplikowana w związku z czym może skutecznie zniechęcić do otworzenia firmy potencjalnych przedsiębiorców.

Niedogodności rejestracyjne można jednak w znacznym stopniu ograniczyć decydując się na zakup gotowej spółki Warszawa. W ten sposób otrzymamy podmiot gospodarczy w pełni przygotowany do poprowadzenia pod sobą firmy. Gotowa spółka obowiązkowo musi posiadać numer NIP, KRS i REGON, kapitał zakładowy oraz umowę sporządzoną w formie aktu notarialnego. Zakup takiej jednostki ogranicza formalności do podpisania umowy w obecności notariusza. Tym samym swoją działalność możemy rozpocząć już w zaledwie jedną dobę.