Rejestracja spółek w 2018

Należysz do grona osób, które planują po nowym roku otworzyć swoją firmę? Zastanawiasz się nad samodzielną rejestracją? Może warto skorzystać z pomocy specjalistów, którzy posiadają doświadczenie w rejestracji spółek? Wybór należy do Ciebie – my oferujemy swoją pomoc w wejściu na rynek.

Jaką formę prawną wybrać? Statystyki mówią jasno o tym, że najczęściej wybieraną spółką jest spółka z ograniczoną odpowiedzialnością. Dlaczego? Ta spółka jest taką formą prawną, w której wspólnicy nie ryzykują swojego majątku. Można prowadzić biznes bezpiecznie bez obaw o prywatne pieniądze. Wspólnicy odpowiadają za zobowiązania w sposób ograniczony. Sama spółka pokrywa zobowiązania kapitałem złożonym z wkładów wspólników.

Od 2012 roku istnieje możliwość rejestracji spółki zdalnie lub tradycyjnie. Obydwa z tych sposobów są bezpieczne i pozwalają wejść na rynek w kilka dni. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą naszego biura, które oferuje kompleksową pomoc w przeprowadzeniu procesu rejestracji spółki. Załatwiamy wszystkie formalności w urzędach oraz sporządzamy umowę spółki.