Rejestracja spółki 2019 Warszawa

Założenie okazuje się być skomplikowaną procedurą dla osób, które nie posiadają odpowiedniej wiedzy na temat obowiązujących aktualnie przepisów prawnych. Która forma spółki jest najczęściej wybierana? Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością kusi swoją atrakcyjnością każdego, kto myśli o otworzeniu swojej firmy. Czym charakteryzuje się spółka z o.o.?

Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością stanowi formę prawną przedsiębiorstwa, które może zostać utworzone przez jedną lub więcej osób zwanych wspólnikami. Odpowiadają oni za zobowiązania w sposób ograniczony, co chroni majątek prywatny wspólników.

To spółka handlowa, czyli jej działanie jest regulowane przez Kodeks Spółek Handlowych.

Ogromną zaletą tej formy prawnej jest to, że rejestracja spółki 2019 Warszawa może zostać założona stacjonarnie lub zdalnie. To od przyszłego przedsiębiorcy zależy w jaki sposób otworzy swój biznes.

My oferujemy pomoc rejestracja spółki 2019 Warszawa, czyli kompleksową pomoc w przeprowadzeniu procesu rejestracyjnego. Przygotujemy dokumentację oraz złożymy ją w odpowiednich urzędach, aby Klient mógł po kilku dniach prowadzić biznes.