Rejestracja spółki z o.o. w rejestrze VAT 2019

Wielu przedsiębiorców mimo możliwości skorzystania ze zwolnienia w VAT decyduje się pozyskać tytuł czynnego płatnika tego podatku. Powódki takiej decyzji zazwyczaj mają charakter czysto ekonomiczny. Niestety rejestracja spółki z o.o. w rejestrze VAT 2018 nie należy do prostych procedur. Przepisy uszczelniające prawo podatkowe wprowadzone do życia w roku poprzednim sprawiły, iż wpis do danego rejestru został znacznie utrudniony. Ponadto wielu przedsiębiorców musi liczyć się także z możliwością usunięcie ich z rejestru VAT.

Osoby którym zależy na zarejestrowaniu spółki z VAT mogą zdecydować się na zakup gotowej spółki z VAT-em. Dzięki takiemu rozwiązaniu przedsiębiorcy będą mogli rozpocząć działalność jako czynni podatnicy VAT pomijając przy tym wszelkie trudności związane z rejestracją.

Nasza firma oferuje gotowe spółki posiadające numer VAT na sprzedaż. Osoby zainteresowane serdecznie zapraszamy do kontaktu, podczas którego przedstawimy wszelkie szczegóły oraz odpowiemy na pytania.