Rejestracja spółki z o.o. w VAT w 2019

Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością to dobre rozwiązanie dla każdego przedsiębiorcy, który chce posiadać swój biznes i być wiarygodnie postrzegany przez innych kontrahentów.

Dla właściciela jednostka gospodarcza niesie za sobą wiele korzyści. Jedną z najważniejszych jest ograniczona odpowiedzialność za zobowiązania spółki. Oznacza to, że przedsiębiorca może stracić wyłącznie wkład, który wniósł na pokrycie kapitału zakładowego.

Obecnie odchodzi się od samodzielnej rejestracji, ponieważ jest to bardzo czasochłonne i wymaga dużego zaangażowania wspólników. Znacznie szybszym i tańszym sposobem jest zlecenie tego zadania firmie zajmującej się rejestracją lub zakup czystej spółki z o.o.. W Internecie można znaleźć wiele ogłoszeń czystych jednostek, założonych wyłącznie w celu sprzedaży.

Nowe spółki oprócz numerów NIP, REGON, KRS posiadają opłacony minimalny kapitał zakładowy i profesjonalnie przygotowaną umowę. Wybierając ofertę naszej firmy możesz zdecydować się na poddanie podmiotu procesowi “rejestracja spółki z o.o. w VAT w 2019”.