Rejestracja spółki z oo 2018

Rejestracja spółki z oo 2018 została znacznie uproszczona, zwłaszcza dla obcokrajowców. Jeszcze do niedawna aby zarejestrować swój podmiot musieli oni przejść liczne formalności w poszczególnych urzędach. Jako że nie posiadają numeru PESEL, nie mogli oni skorzystać z platformy rejestracyjnej, a więc nie mieli prawa aby przeprowadzić rejestrację spółki online.
Aktualnie numer PESEL nie jest już wymagany, a więc z trybu S24 mogą skorzystać także cudzoziemcy.

Jeśli jednak chcesz w pełni zniwelować formalności związane z rejestracją spółki zachęcamy do kupna gotowej spółki, czyli podmiotu, który przeszedł już pełną rejestrację. Kupując spółkę możesz natychmiast po podpisaniu jej umowy rozpocząć prowadzenie pod nią działalności gospodarczej. Nasza firma oferuje sprzedaż spółek zarejestrowanych w 2018 roku. Zapewniamy wyłącznie spółki z czystą historią gospodarczą, które gwarantują nie tylko szybki, ale również bezpieczny start. Jeżeli jesteś zainteresowany nie zwlekaj i zadzwoń do nas nawet dzisiaj.