Sp z o.o. z 2018 roku

Chcesz pominąć formalności związane z założeniem spółki z ograniczoną odpowiedzialnością? Kup sp z o.o. z 2018 roku!

Tradycyjna ewidencja spółek kapitałowych w Polsce jest niestety bardzo uciążliwa. Przedsiębiorcy muszą liczyć się z ogromną biurokracją, przez co proces trwać może nawet kilka tygodni. Kupując gotowy podmiot gospodarczy wszelkie niedogodności zostaną ograniczone do minimum, którym będzie złożenie swojego podpisu na umowie spółki. Co ważne, musi nastąpić to w obecności notariusza oraz tłumacza przysięgłego, jeśli osoba decydująca się na zakup nie włada w sposób płynny językiem polskim. Kupując gotową spółkę przedsiębiorca może niemal natychmiast rozpocząć prowadzenie swojej działalności.

Nasza firma oferuje gotowe sp z o.o. z 2018 roku na sprzedaż. Oferowane przez nas podmioty dysponują numerami NIP, KRS I REGON, kapitałem zakładowym oraz kompletną dokumentacją. Co również ważne zapewniamy wyłącznie spółki z czystą historią gospodarczą, bez żadnych zadłużeń.

Zainteresowany? Zadzwoń i poznaj szczegóły!