Spółka 2019

Czym jest spółka 2019? To gotowy podmiot, który został już wcześniej zarejestrowany, aby osoby chcące pominąć proces rejestracji spółki mogły w krótkim czasie prowadzić własny biznes. Zakup podmiotu pozwala zminimalizować czas wejścia na rynek nawet do jednego dnia.

Czy zakup jest bezpieczny? W naszym biurze gotowe spółki z ograniczoną odpowiedzialnością posiadają czystą historię gospodarczą, co na życzenie Klienta możemy potwierdzić notarialnie. Spółki dostępne w naszej ofercie nie zatrudniały pracowników, nie zawierały umów – nie były prowadzone przez żadnego właściciela. To bezpieczne podmioty, których zakup z każdym dniem rośnie na popularności.

Spółki w naszej ofercie posiadają już nadane numery NIP, REGON, KRS. Dodatkowo właściciel spółki może dopasować odpowiednio spółkę, ponieważ podmioty mają szeroki zakres PKD. Nabywca otrzymuje podmiot, który może zostać przez niego kształtowany w odpowiedni sposób.

Dodatkowo oferujemy doradztwo prawne, które pozwala naszym Klientom podejmować zgodne z prawem decyzje umożliwiające bezpieczne funkcjonowanie na rynku.