Spółka na sprzedaż z 2018 w Warszawie

Sprzedaż spółek jest usługą coraz bardziej popularną. Na zainteresowanie tego typu jednostkami wpływa przede wszystkim fakt, iż coraz więcej osób decyduje się na założenie własnej działalności gospodarczej. Kupowanie spółek spowodowane jest także chęcią pominięcia uciążliwej biurokracji, z którą wiąże się ich tradycyjna rejestracja.

Spółka na sprzedaż z 2018 w Warszawie to oferta naszej firmy. Oferujemy nowe, gotowe spółki przygotowane by natychmiast poprowadzić pod sobą działalność gospodarczą. Nasze jednostki wyposażone są w takie elementy, jak numer NIP, KRS, REGON, kapitał zakładowy oraz umowę sporządzoną w formie aktu notarialnego. Korzystając z naszej oferty jedyne co będziesz musiał zrobić to podpisać umowę danej jednostki. Konieczne jest w tym celu udanie się do notariusza. Po dopełnieniu tego obowiązku od razu będziesz mógł rozpocząć prowadzenie działalności.

Nasze spółki zostały zarejestrowane w stolicy, stąd też to Warszawa będzie ich siedzibą. Tym samym nasze jednostki będą miały ogromne szanse na pozyskanie Klientów i kontrahentów.