Spółka na sprzedaż z 2019 w Warszawie

Przedsiębiorcy, którzy są zainteresowani zakupem spółki z ograniczoną odpowiedzialnością często decydują się na zakup jednostki gospodarczej w centrum dużego miasta – Warszawa. Jest to bardzo dobre rozwiązanie, ponieważ podmiot gospodarczy założony w dużym mieście ma wielkie szanse na pozyskanie dużej ilości klientów, w krótkim okresie.

Gotowa spółka jest o wiele bardziej korzystnym rozwiązaniem, niż samodzielne przejście przez tradycyjny proces rejestracji. Decydując się na zakup czystego podmiotu gospodarczego zyskujesz czas i pieniądze, ponieważ spółka ta ma już nadane numery identyfikacyjne (NIP, REGON, KRS), została zgłoszona jako podatnik VAT lub VAT-EU, dysponuje minimalnym kapitałem zakładowym o równowartości 5 000 złotych, a także ma przygotowaną umowę spółki, którą można dopasować do swoich potrzeb.

Jeżeli marzysz o posiadaniu własnej spółki, to najlepszym rozwiązaniem dla Ciebie będzie skorzystanie z oferty “spółka na sprzedaż z 2019 w Warszawie”. Zapraszamy do współpracy!