Spółka z o.o. 2019

Oferujemy gotowe spółki zarejestrowane w 2019 roku w wyjątkowo niskich cenach. Dlaczego warto kupić spółkę z o.o.? Dla kogo spółka z o.o. 2019 okaże się być najkorzystniejszym rozwiązaniem?

Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością stanowi najchętniej wybieraną formę prawną przez osoby decydujące się na prowadzenie własnej firmy. Zakup tego rodzaju podmiotu pozwala bezpiecznie wejść na rynek, pomijając całą procedurę rejestracji oraz załatwianie spraw urzędowych.

Spółka z o.o. 2019, którą posiadamy w sprzedaży posiada kompletną dokumentację, do której wlicza się nadany NIP, REGON, KRS, co pozwala bezpiecznie prowadzić biznes. Dodatkowo nasze spółki charakteryzują się szerokim zakresem PKD, dzięki czemu nabywca w łatwy sposób może dopasować podmiot do planowanego profilu działalności.

Dlaczego warto kupić u nas spółkę? Na życzenie Klienta poświadczamy notarialnie brak zadłużenia danej spółki. Nabywca ma pewność, że jego spółka nie była prowadzona, nie zatrudniała pracowników czy też nie podpisywała umów.