Spółka z o.o. na sprzedaż z 2018 w Warszawie

Jeśli planujesz rozpoczęcie prowadzenia własnej działalności gospodarczej i interesuje Cię spółka z o.o. na sprzedaż z 2018 w Warszawie, mamy dla Ciebie idealną propozycję.

Opcją, którą możemy Ci zaoferować są gotowe do natychmiastowego podjęcia działalności, w pełni zarejestrowane spółki bez jakiejkolwiek historii. Podmioty, o których mowa nigdy nie prowadziły aktywnej działalności, nie podpisywały żadnych umów, nie mają żadnych zobowiązań czy ukrytego zadłużenia. Procedura ich rejestracji, w Krajowym Rejestrze Sądowym, została przeprowadzona przez naszych wykwalifikowanych pracowników, na początku roku, a w jej ramach spółka zyskała numery NIP, REGON, KRS. Kapitał zakładowy spółki wynosi 5 tysięcy złotych. Spółka, która znajduje się w naszej ofercie, ma uregulowane wszystkie kwestie formalne. Zarejestrowaliśmy ją po to abyś za jej pośrednictwem mógł wprowadzić w życie swój pomysł na biznes.

Spółka z o.o. na sprzedaż z 2018 w Warszawie to najlepsze rozwiązanie dla początkujących przedsiębiorców.