Spółka z o.o. z siedzibą w Warszawie

Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością to spółka kapitałowa, ciesząca się ogromnym zainteresowaniem wśród polskich przedsiębiorców. Na zainteresowanie tym podmiotem wpłynęło przede wszystkim obniżenie kapitału zakładowego z 50 000 złotych do kwoty 10-krotnie niższej = 5 000 zł.

Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością wiążę się z długim i problematycznym procesem rejestracyjnym, który przeciętnie zajmuje 3-4 tygodnie. Aby pominąć te niedogodności warto zdecydować się na zakup gotowej spółki. Spółka z o.o. z siedzibą w Warszawie to oferta naszej firmy. Decydując się na naszą jednostkę będziesz mógł natychmiast poprowadzić działalność, gdyż nasze podmioty przeszły już pełną rejestrację, a więc dysponują kapitałem zakładowym, umową, kompletną dokumentacją oraz numerami NIP, KRS, REGON. Co więcej, nasze podmioty zarejestrowane zostały w Warszawie, przez co zostały wyposażone w bardzo prestiżową siedzibę. To z kolei podnosi wiarygodność danej jednostki sprawiając, że ma ona ogromne szanse na pozyskanie klientów i kontrahentów.