Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością warszawa zakładanie

Zainteresowanie spółkami z ograniczoną odpowiedzialnością jest ogromne. Dzieje się tak ze względu na fakt, iż coraz więcej naszych obywateli decyduje się na założenie własnego biznesu. Dlaczego najczęściej otwierają go w formie spółki z ograniczoną odpowiedzialnością? Wpływa na to przede wszystkim fakt, iż jako wspólnicy nie muszą obawiać się o swoje prywatne mienie w przypadku gdyby ich działalność popadła w poważne problemy finansowe. Co również ważne podmiot ten może odtworzyć niemal każdy, zarówno jedna, jak i kilka osób bez względu na kraj swojego pochodzenia. Przedsiębiorca do założenia spółki z o.o. musi wnieść wkład w wysokości minimum 5 tysięcy złotych, co jest opłatą niemal symboliczną w porównaniu chociażby z inną spółką kapitałową – spółką akcyjną, gdzie opłata ta wynosi aż 100 tysięcy złotych.

Decydując się na otwarcie spółki z o.o. warto zadbać o ulokowanie jej siedziby w prestiżowym miejscu, najlepiej w stolicy. Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Warszawa zakładanie to oferta naszej firmy. Zapewniamy nowe, gotowe spółki na sprzedaż zarejestrowane w stolicy Polski.