Spółka z VAT na sprzedaż w Warszawie

Najnowsze zmiany przepisów z zakresu podatku VAT sprawiły, że uzyskanie wpisu do rejestru płatników podatku od towarów i usług stało się niezwykle trudne. Z tego względu wiele osób szuka sposobu na pozyskanie spółki, która dysponuje już danym wpisem.

Spółka z VAT na sprzedaż w Warszawie to oferta naszej firmy. Oferujemy nowe, czyste spółki zarejestrowane w stolicy Polski. Są to podmioty gospodarcze, które są gotowe by natychmiast poprowadzić pod nimi działalność gospodarczą. Oznacza to, że prócz numeru VAT, dysponuje numerami NIP, KRS i REGON, kapitałem zakładowym oraz kompletną dokumentacją. Chcą nabyć na własność taką jednostkę Twoim jedynym obowiązkiem będzie złożenie podpisu na umowie spółki w obecności notariusza.

Dlaczego Warszawa? Rejestracja spółki w Warszawie znacząco podnosi wiarygodność spółki, co nie tylko zwiększy jej sprzedaż, ale również pomoże pozyskać jej klientów biznesowych.

Jeśli jesteś zainteresowany zapraszamy do kontaktu. Chętnie przedstawimy szczegóły naszej oferty, jak również odpowiemy na wszelkie pytania.