Spółki dwuletnie na sprzedaż

Jak otworzyć biznes w krótkim czasie? Najlepiej zdecydować się na zakup gotowego podmiotu, który pozwala założyć firmę w jeden dzień. Jak to możliwe?

W ofercie naszego biura gotowe spółki, które zostały zarejestrowane wcześniej przez grono doświadczonych ekspertów. Spółki na sprzedaż posiadają kompletną dokumentację (NIP, REGON, KRS, szeroki zakres PKD), co umożliwia wejście na rynek w krótkim czasie. Czy zakup spółki jest bezpieczny? Nasze biuro oferuje spółki, które charakteryzują się czystą historią gospodarczą, czyli nie posiadają obrotów. Gotowe spółki nie były prowadzone, więc nabywca nie musi obawiać się zadłużeń po zakupie spółki.

Ostatnio coraz większą popularnością cieszą się spółki dwuletnie na sprzedaż. Dlaczego? Staż spółki zwiększa szansę na pozyskanie dofinansowania z UE lub kredytu, ponieważ spółka postrzegana jest jako bardziej wiarygodna.

Oferujemy spółki osobom chcącym otworzyć biznes w całej Polsce. Zapraszamy do kontaktu w celu zapoznania się ze szczegółami oferty!