Spółki z kontem bankowym na sprzedaż

Do prowadzenia działalności gospodarczej przedsiębiorcy zazwyczaj decydują się założyć osobny rachunek bankowy. Tym sposobem nie narażają swoich prywatnych funduszy, jak również ułatwiają sobie planowanie budżetu. Mając na uwadze to jak ważny jest firmowy rachunek bankowy oferujemy gotowe spółki z kontem bankowym na sprzedaż. Decydując się na skorzystanie z naszej oferty otrzymasz spółkę, która została zarejestrowana w należytych instytucjach w związku z czym jest gotowa by natychmiast poprowadzić pod sobą działalność gospodarczą. Prócz numerów NIP, KRS i REGON, spółki te wyposażone są w kapitał zakładowy oraz umowę. Podpisanie umowy będzie jednym z nielicznych obowiązków potencjalnego właściciela. Co ważne, formalność ta musi zostać dopełniona pod nadzorem notariusza.

Jeżeli zainteresowała Cię oferta naszej firmy, serdecznie zapraszamy do kontaktu z naszymi przedstawicielami, którzy omówią wszelkie szczegóły oraz odpowiedzą na wszystkie pytania z zakresu zakładania i prowadzenia firmy.