Spółki z o.o. z 2 letnim stażem

Czy zakup spółki stażowej jest właściwym rozwiązaniem umożliwiającym prowadzenie firmy? Zdecydowanie tak, ponieważ taka spółki pozwala firmie zyskać wiarygodność w oczach klientów, kontrahentów oraz inwestorów. Zaufanie zewnętrznych odbiorców jest jednym z czynników decydujących o sukcesie firmy.

Oferowane przez nas spółki z o.o. z 2 letnim stażem związane są z ogromnymi korzyściami dla nabywcy. Spółki stażowe nie są postrzegane jako „nowe spółki”, ale jak te już funkcjonujące na rynku, czyli wzbudzają większe zaufanie wśród odbiorców oferowanych usług. Spółki, które mamy na sprzedaż zostały zarejestrowane przez specjalistów. Podmioty posiadają kompletną dokumentację w skład której wchodzi nadany numer NIP, REGON, wpis do KRS oraz szeroki zakres PKD, który umożliwia otworzenie każdej działalności.

Jeżeli jesteś zainteresowany zakupem gotowej spółki to zapraszamy do kontaktu z naszym biurem. Odpowiemy na wszystkie pytania związane z ofertą oraz postaramy się rozwiać wątpliwości. Spółki z o.o. z 2 letnim stażem – zapraszamy do zakupu czystych spółek z o.o..