Spółki z o.o. z kontem bankowym

Osoby pragnące rozpocząć prowadzenie własnej firmy na pewno zagłębiały się w temacie spółek z ograniczoną odpowiedzialnością. Forma jaką jest spółka z o.o. daje wiele korzyści jej właścicielom i sprawia, iż prywatne majątki udziałowców są bezpieczne.

Wiadomą rzeczą jest też to, iż spółkę można bardzo szybko nabyć poprzez zakup gotowego, czystego podmiotu od firm świadczących takie usługi.

Nasze biuro od wielu lat zajmuje się głównie sprzedażą gotowych spółek z o.o. z różnym okresem stażu i różnych preferencjach, ale w atrakcyjnych cenach, dlatego jesteśmy w stanie sprostać wymogom szerokiego grona Klientów. Ostatnimi czasy bardzo popularne stały się spółki z o.o. z kontem bankowym. Klienci kupujący ten właśnie podmiot mogą dokonywać transakcji już w dniu zakupu.

Warto mieć na uwadze, iż oferowane przez nas jednostki są w pełni założone, mają wszelkie nadane numery, ale czystą historię gospodarcza co oznacza, iż nigdy nie dokonywały żadnych transakcji, dzięki temu są wolne od ukrytych zadłużeń i zobowiązań.

Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z naszą pełną ofertą!