Sprzedam roczną spółkę z o.o.

Zakładając działalność gospodarczą bardzo często szybko potrzebujemy dodatkowych funduszy na jej rozwój. W tym celu większość przedsiębiorców ubiega się o pozyskanie środków finansowych w ramach kredytu, pożyczki lub dotacji unijnej.

Niestety banki nie są skore do pożyczania pieniędzy nowopowstałym firmom ze względu na ich niewielką zdolność kredytową. Wiąże się to dla nich ze zbyt dużym ryzykiem utraty danych środków.

Sposobem na obejście tych komplikacji jest kupno spółki stażowej. Już nawet roczny staż znacznie podnosi zdolność kredytową firmy, a wraz z tym jej szanse na otrzymanie kredytu lub pożyczki, podobnie jest w przypadku dotacji unijnych.

Sprzedam roczną spółkę z o.o. Jeżeli jesteś zainteresowany serdecznie zapraszam do kontaktu. Oferuję zupełnie nowe, spółki z całkowicie czystą historią gospodarczą. Kupując dany podmiot będziesz mógł szybko i bezpiecznie poprowadzić działalność, jednocześnie znacznie zwiększysz swoją wiarygodność na rynku, a wraz z tym szanse na dodatkowe fundusze.