Sprzedam spółkę zo o z siedzibą w Warszawie

Na portalach ogłoszeniowych roi się od ogłoszeń typu “sprzedam spółkę zo o z siedzibą w Warszawie”. Wiele osób pyta nas, co w rzeczywistości oferują twórcy tego typu ogłoszeń i czy warto zdecydować się na zakup takiej jednostki.

Osoby sprzedające spółki oferują gotowe podmioty gospodarcze, które przeszły pełną rejestrację, co znaczy że można natychmiast poprowadzić pod nimi działalność. Tak więc dysponują one numerami NIP, KRS i REGON, bardzo często również VAT i VAT-EU. Wyposażone są również w kapitał zakładowy, umowę oraz kompletną dokumentację. Decydując się na zakup spółki z siedzibą w Warszawie otrzymasz podmiot, który będzie obdarzony sporym zaufaniem przez otoczenie biznesowe, co będzie kluczowe podczas zawiązywania współpracy.

Sprzedaż gotowych spółek oferuje nasza firma. Gwarantujemy wyłącznie czyste podmioty, zapewniające w pełni bezpieczny start. Decydując się na kupno gotowej spółki Twoim jedynym obowiązkiem będzie złożenie podpisu na umowie w obecności notariusza.