Sprzedam spółkę zoo w Warszawie

Powodów, dla których warto kupić gotową spółkę jest przynajmniej kilka. Po pierwsze jest to charakterystyka spółki z o.o. Podmiot taki posiada osobowość prawną, a jego wspólnicy nie muszą obawiać się o zadłużenie firmy, ponieważ wszelkie należności regulowane będą z majątku spółki, a nie prywatnego mienia wspólników. Ponadto do założenia tej jednostki wystarczy już 5 tysięcy złotych. Do jej rejestracji prawo ma niemal każdy za wyjątkiem innej jednoosobowej spółki z o.o. Na założenie tej jednostki decyduje się także wielu obcokrajowców, ponieważ ich narodowość nie stanowi żadnego ograniczenia w tym zakresie.
Tradycyjna rejestracja spółki nie jest niczym przyjemnym. Potencjalny przedsiębiorca musi uzupełnić całą masę dokumentów i formularzy, aby kolejno móc złożyć je w poszczególnych urzędach. Do tego dochodzi czas rejestracji, który może zająć nawet kilka tygodni.

Aby pominąć niedogodności ewidencyjne serdecznie zapraszam do kontaktu. Sprzedam spółkę zoo w Warszawie, czyli jednostkę, która przeszła już pełną rejestrację w więc można natychmiast poprowadzić pod nią działalność gospodarczą. Siedziba w Warszawie z kolei znacząco podnosi wiarygodność danej jednostki zwiększając jej szanse na pozyskanie klientów.