Sprzedam społki zoo w Warszawie

Początkujący przedsiębiorcy zazwyczaj decydują się poprowadzić działalność w formie spółki z o.o.. Jest tak przede wszystkim ze względu na ograniczoną odpowiedzialność wspólników za zobowiązania zaciągane przez spółkę. Dzięki temu założyciele nie muszą obawiać się o własny majątek w przypadku zadłużenia swojej firmy. Do założenia tej jednostki potrzebują również niewielkich wkładów na pokrycie kapitału zakładowego, co jest bardzo istotne, jako iż wielu początkujących przedsiębiorców nie dysponuje zbyt dużymi środkami finansowymi.

Zarejestrowanie spółki z ograniczoną odpowiedzialnością niestety jest długie i problematyczne. Z tego względu wiele osób decyduje się kupić gotową jednostkę. Gotowa spółka jest podmiotem gospodarczym gotowym do poprowadzenia pod sobą działalności gospodarczej. Dysponuje numerami NIP, KRS i REGON, kapitałem zakładowym oraz umową sporządzoną w formie aktu notarialnego. Decydując się na kupno takiej jednostki jedynym obowiązkiem potencjalnego właściciela będzie złożenie podpisu na umowie spółki sporządzonej w formie aktu notarialnego.

Sprzedam społki zoo w Warszawie. Oferuję nowe, gotowe spółki zarejestrowane w stolicy zapewniające szybki i bezpieczny start. Podmioty te również zwiększają szansę na szybkie pozyskanie Klientów oraz kontrahentów. Zadzwoń i poznaj szczegóły!