Sprzedaż firmy z siedzibą w Warszawie

Rejestracja spółki w Polsce jest długim i skomplikowanym procesem, więc wiele osób decyduje się na zakup gotowej firmy, czyli podmiotu, który przeszedł już pełną rejestrację, a więc dysponuje numerami NIP, KRS i REGON, kapitałem zakładowym oraz odpowiednio sporządzoną umową.

Sprzedaż firmy z siedzibą w Warszawie oferuje nasza firma. Zapewniamy podmioty, które przeszły już pełną rejestrację, a więc są gotowe by natychmiast prowadzić pod sobą działalność. Co ważne, nasze podmioty dysponują czystą historią gospodarczą dzięki czemu dają pewność szybkiego i bezpiecznego startu. Oferowane przez nas podmioty dysponują siedzibą ulokowaną w centrum Warszawy. Dzięki temu spółki te zyskują na wiarygodności, a więc chętniej zwrócą się do niej nie tylko potencjalni Klienci, ale również partnerzy biznesowi.

Jeśli chcesz szybko i skutecznie założyć firmę zachęcamy do kontaktu. Nasi przedstawiciele omówią szczegóły naszej oferty oraz odpowiedzą na wszelkie pytania. Nie zwlekaj zatem i zadzwoń do nas nawet dziś.