Sprzedaz gotowych spolek

Na rynku pojawia się coraz więcej ogłoszeń oferujących możliwość zakupu gotowej spółki. Często osoby decydujące się na otworzenie własnego biznesu zastanawiają się nad skorzystaniem z rozwiązania, jakim jest zakup spółki umożliwiającej prowadzenie firmy w jeden dzień. Każdy powinien jednak zwrócić uwagę na to, że nie wszystkie oferowane na rynku spółki są bezpiecznym rozwiązaniem. Zdarza się, że osoby podejmujące szybko decyzje o zakupie gotowej spółki, nabywają spółkę z długami. Jak uchronić się od zadłużonej spółki?

Nasze biuro oferuje sprzedaz gotowych spolek z czystą historią gospodarczą, czyli bez obrotów. Co to oznacza w praktyce? Spółki dostępne w sprzedaży nie były nigdy wcześniej prowadzone, nie posiadały właściciela oraz nie zawierały umów. Podmioty, które można kupić w naszym biurze posiadają wszystkie dokumenty rejestracyjne, co umożliwia pominąć proces rejestracji firmy.

Jesteś zainteresowany zakupem gotowej spółki? Skontaktuj się z naszym biurem! Odpowiemy na wszystkie pytania dotyczące zakupu spółki oraz pomożemy wybrać najkorzystniejszą spółkę. Zapraszamy do współpracy!