Sprzedaż gotowych spółek zoo

Doskonale zdajemy sobie sprawę z tego, że nie wszyscy przyszli przedsiębiorcy chcą przechodzić przez proces rejestracji spółki. Wielu z nich obawia się tego, że założą firmę, a później wynikną jakieś problemy i nie będą mogli od razu rozpocząć prowadzenia firmy. Z tego powodu najkorzystniejszym rozwiązaniem jest zakup gotowej spółki, która pozwala pominąć procedurę rejestracji spółki.

Już wiele osób otwierających biznes skorzystało z naszej pomocy jaką jest sprzedaż gotowych spółek zoo. Oferujemy podmioty, które posiadają kompletną dokumentację – NIP, REGON, KRS oraz szeroki zakres PKD. Nabywca takiej spółki będzie mógł prowadzić biznes w jeden dzień, co znacznie przyspieszy czas wejścia na rynek.

Oferujemy spółki z czystą historią gospodarczą, czyli nie posiadające obrotów. Wybór takich spółek daje gwarancje bezpieczeństwa, ponieważ nabywca nie musi obawiać się zadłużenia spółki. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą naszych spółek dostępnych w sprzedaży. Odpowiemy na wszystkie pytania oraz pomożemy wybrać najodpowiedniejszą spółkę.