Sprzedaz nowych spółek

Własna firma? Może warto spróbować otworzyć swój biznes i być „samemu sobie szefem”? Te pytania pojawiają się w głowach coraz większej liczby osób. Każdy z nas chciałby chociaż raz sprawdzić swoich możliwości w prowadzeniu własnego przedsiębiorstwa. Może warto podjąć odpowiednie kroki związane z założeniem biznesu? My oferujemy pomoc w wejściu na rynek.

Od wielu lat pomagamy nowym przedsiębiorcom w pierwszych krokach związanych z rejestracją firmy oraz jej prowadzeniem. Zajmujemy się zakładaniem spółki od początku do końca. Z naszą pomocą Klienci mogą prowadzić biznes już po kilku dniach jeśli zdecydują się na rejestrację firmy przez naszych ekspertów. Oferujemy również sprzedaz nowych spółek, czyli opcję dla osób, które chcą wejść na rynek w jeden dzień. Zakup gotowej spółki to bezpieczne rozwiązanie pod warunkiem, że spółka posiada czystą historię gospodarczą. My poświadczamy notarialnie brak zadłużeń naszych spółek. Oferowane przez nas spółki posiadają kompletną dokumentację. Na zakup spółki decyduje się coraz większe grono przyszłych przedsiębiorców.

Oferujemy sprzedaż spółek nowych oraz stażowych. Zapraszamy do kontaktu z naszym biurem – przedstawimy szczegóły oferty!